ChakrakorutSielunpajasta voit tilata energiakeskuksia eli chakroja tasapainottavia käsin tehtyjä uniikkeja koruja 
 💖

Koruista löytyy sekä ranne- että nilkkakoruja. Jokaisesta korusta löytyy seitsemän erilaista luonnonkiveä, jotka värähtelevät kehon seitsemän päächakran taajuuksilla. Koruissa on mahdollisuuksien mukaan käytetty kierrätysmateriaaleja. 

Chakrakorun hinta on 12€ + postikulut 1,40€. 

Korun voit tilata ilmoittamalla haluamasi korun numeron sähköpostitse sielunpaja@hotmail.com tai Sielunpajan Facebook-sivun kautta.

Koru 1: Chakra-rannekoru, luonnonkiviä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Tummat puuhelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, sodaliitti ja ametisti <3 Sopii ympärykseltään 15,5cm tai sitä pienempään ranteeseen.Koru 3: Chakra-rannekoru, luonnonkiviä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Puuhelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, sodaliitti ja ametisti <3 Sopii ympärykseltään 15cm tai sitä pienempään ranteeseen.
Koru 5: Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, metallihelmiä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Puuhelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä karneoli, jaspis, keltainen turkoosi, aventuriini, turkoosi, sodaliitti ja ametisti <3 Sopii ympärykseltään 17,5cm tai sitä pienempään ranteeseen.


Koru 6: Chakra-koru joka sopii naiselle nilkkaan tai miehelle ranteeseen, luonnonkiviä, metallihelmiä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Puuhelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, sodaliitti ja ametisti <3 Sopii ympärykseltään 19cm tai sitä pienempään nilkkaan/ranteeseen. Koru voi sisältää nikkeliä.


Koru 7: Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, metallihelmiä ja muovihelmiä joustavassa korusiimassa. Muovihelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, lapis lazuli ja vuorikristalli <3Sopii ympärykseltään 16 cm tai sitä pienempään ranteeseen. Koru voi sisältää nikkeliä.


Koru 8: Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, metallihelmiä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Puuhelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, lapis lazuli ja vuorikristalli <3 Sopii ympärykseltään 16 cm tai sitä pienempään ranteeseen. Koru voi sisältää nikkeliä.


Koru 9: Chakra-nilkkakoru, luonnonkiviä, metallihelmiä ja muovihelmiä joustavassa korusiimassa. Muovihelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, lapis lazuli ja vuorikristalli <3Sopii ympärykseltään 22,5 cm tai sitä pienempään nilkkaan. Koru voi sisältää nikkeliä.
Koru 11: Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, metallihelmiä, muovihelmiä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Puu- ja muovihelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, lapis lazuli ja vuorikristalli <3 Sopii ympärykseltään 18,5 cm tai sitä pienempään ranteeseen. Koru voi sisältää nikkeliä.

1 kommentti:

  1. Meilläkin on näitä tekemiäsi koruja ja ovat kauniita ja hyvää käsityötä.

    VastaaPoista