Etä-chakrahoidotOlen intuitiivinen energiahoitaja ja olen erikoistunut chakra-hoitoihin. Olen ottanut asiakkaita vastaan kotonani Joensuussa, mutta tällä hetkellä teen lähinnä etähoitoja

Chakrahoidossa hoidetaan chakroista muodostuvaa näkymätöntä energiakehoa, jonka tasapaino vaihtelee elämäntilanteen ja -tapahtumien, omien ajatusten ja tunteiden mukaan. Chakrojen tasapaino / epätasapaino vaikuttaa yhtä paljon - jos ei enemmänkin- mielialaamme ja oloomme kuin fyysisen kehon kunto.

Käytännössä chakrahoito on käsillä energian välittämistä, siis vaihtoehtohoitamista = ns. "uskomushoitoa". Tunnen intuitiivisesti energiakehossa olevat energiatukokset ja -vuodot jotka voivat aiheuttaa esim. väsymystä ja erilaisia emotionaalisia oireiluja. Oman intuitioni apuna käytän kristalliheiluria ja chakrahoitokiviä.

Etähoito on yhtä tehokas kuin lähikontaktina tehty energiahoito. Etähoidon etuna on se, ettei asiakkaan tarvitse lähteä minnekään vaan hoidon voi ottaa vastaan vaikka omassa sängyssä nukkumaan mennessä. Asiakkaan ei myöskään tarvitse erityisesti keskittyä ottamaan hoitoa vastaan, vaikka hoidon lähettämisen ajankohdasta yhdessä etukäteen sovitaankin. Yhteinen sopimus hoidon tekemisestä ja asiakkaan halukkuus hoidon vastaanottamiseen riittävät siihen että hoito toimii ja "tulee perille" 

Hoidon jälkeen lähetän asiakkaalle kirjallisen henkilökohtaisen koosteen energiahoidon kulusta; kerron chakrojen ja auran tilanteen ja jos intuition kautta nousi jotain viestiä. Voin myös nostaa hoidon yhteydessä kortin jos niin sovitaan (tällä hetkellä käytössä Kelly T. Smithin Intuitive Life Coaching oraakkelikortit).

Teen chakrahoidot aina Valossa ja Rakkaudessa, hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi Enkelit ovat vahvasti apunani hoitoja tehdessä

Etä-chakrahoidon hinta on 30 

Olen tehnyt etä-chakrahoitoja myös koirille, koiran etähoidon hinta kirjallisine hoitokoosteineen on 25€

Opiskelijat ja vähävaraiset saavat hinnoista 5€:n alennuksen

Jos olet kiinnostunut varaamaan ajan etä-chakrahoitoon, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse sielunpaja@hotmail.com tai Sielunpajan Facebook-sivun kautta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti